top of page
STÁLÉ MENU
PASTA
RISOTTO CARBONARA Z TĚSTOVIN FREGOLA, CHIPS Z GUANCIALE, PECORINO A SUŠENÝ ŽLOUTEK
326,– 1,2,3,4,12,14
HLÍVA KRÁLOVSKÁ NA GRILU
286,– 1,3,7,9
HLAVNÍ CHODY
ZAROLOVANÉ OLIVOVÉ KUŘÁTKO, FREGOLA, OMÁČKA Z PEČENÝCH ZAUZENÝCH PAPRIK A MARINOVANÁ PAPRIKA
396,– 7,9
STEAK MINUTE — HOVĚZÍ STEAK, PEČENÉ BRAMBORY GRENAILLE,
KONFITOVANÝ ČESNEK, LIBEČKOVÉ MÁSLO
426,– 7,9
VEPŘOVÝ TOMAHAWK STEAK, FAZOLOVÝ CASSOULET S PIKANTNÍ
KLOBÁSKOU A ZAUZENÉ PAPRIČKY
356,– 1,2,34
KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO, BRAMBOROVÉ KNEDLÍČKY A ZELÍ
Z ČERVENÉ CIBULE
356,– 1,2,34
SELSKÝ SALÁT — MIX SALÁTŮ, FRANCOUZSKÝ DRESINK, PRŠUT Z KACHNÍCH PRSÍČEK, SUŠENÁ MEDOVÁ RAJČATA, PEČENÁ SLANINA, KRUTONY
246,– 1, 3, 7, 10
RYBY A MOŘSKÉ PLODY
SEAFOOD PÁNEV — RYBA, KREVETY, KALAMÁR, MUŠLE SLÁVKY, TOMATY, BRAMBOR
1 PORCE 456,– 2 PORCE 896,– 1,2,34
CHAPADLO Z CHOBOTNICE NA GRILU, CHORIZO GRENAILLE, MARINOVANÁ PAPRIKA A CHIPOTLE MAJONÉZA
456,– 9,14
SCAMPI AL AJILLO — KREVETY V OLIVOVÉM OLEJI S ČESNEKEM A FEFERONKOU, PEČIVO
246,– 1,2
TALÍŘ OBŘÍCH KREVET S BYLINKAMI, ČESNEKEM A FEFERONY, PEČIVO
496,– 1,2,7,9
DEZERTY
bottom of page